Arganolie

Arganolie

Wat is arganolie?

Arganolie is een pure olie gewonnen uit de vrucht van de Arganboom (Argania Spinosa). Deze boom groeit in Marokko en de vruchten zijn zeer voedzaam. Arganolie is rijk aan tocoferol (vitamine E), vitamine A, diverse antioxidanten en heeft een uniek vetzuurprofiel. De arganolie is koudgeperst, waardoor alle vitamines en antioxidanten behouden blijven. Arganolie trekt snel in, is niet vettig en is goed voor huid, haar en nagels. Omdat de pure arganolie snel intrekt en niet vet is, kan deze ook goed gemengd worden met andere pure oliën om de werking te versterken. Je kunt arganolie elke dag gebruiken.🌿

 

Biologische Arganolie is onmisbaar in de haar- en huidverzorging

De pure arganolie wordt al eeuwenlang in cosmetica gebruikt en is de laatste tijd populair geworden in de cosmetische wereld. Arganolie haar en Argan olie gezicht:  De arganolie wordt gebruikt op haar en huid om deze te voeden en te herstellen.

 

Arganolie Antirimpeleffect

De arganolie voorkomt en vermindert rimpels en zorgt voor een elastische huid bij dagelijks gebruik. De pure arganolie bevordert ook de hydratatie van de huid, waardoor deze op een droge huid kan worden gebruikt.🌱

 

Arganolie Vermindert psoriasis, acne en jeuk

Arganolie kan acne en littekens veroorzaakt door acne en waterpokken verminderen. Als u psoriasis heeft, zal deze pure argan olie schilfering, jeuk en irritatie verminderen.

 

Arganolie Bestrijdt (brand)wonden en hyperpigmentatie

De arganolie is effectief tegen (brand)wonden en vermindert irritatie van de wonden. Deze  arganolie zorgt er ook voor dat littekens van wonden sneller genezen. Grote hoeveelheden antioxidanten voorkomen ook ontstekingen en bevorderen daardoor de genezing.

De pure arganolie kan ook de melanine bij hyperpigmentatie verminderen.🪴✨

 

Arganolie Versterkt het haar en voegt volume toe

Biologische Arganolie versterkt bovendien het haar en maakt het voller. De pure arganolie is rijk aan vitamine E, wat het haar voedt en zorgt voor dikker, voller haar.

Het gebruik van antioxidanten kan ook je haar en hoofdhuid beschermen en veroudering tegengaan.

 

Arganolie Bevordert de haargroei

Door overtollig talg te verminderen en de hoofdhuid te voeden, bevordert de pure arganolie de haargroei. Deze beste arganolie zorgt er bovendien voor dat het haar langer gezond blijft en voorkomt haaruitval.

De arganolie trekt snel in, waardoor het een geweldige aanvulling is op uw dagelijkse regime. 💚🍃

 

Arganolie in BRUNS Haarserum Nº60 

Hydraterende en glanzende Serum voor alle haartypes. In deze serum zitten vitaminen, natuurlijke vetzuren en antioxidanten beschermen, herstellen en hydrateren je haar. De beste Arganolie geeft, samen met andere koudgeperste oliën, je haar extra glans en gaat gespleten haarpunten tegen.

De serum is overal voor te gebruiken. Rol op lippen en handen voor extra hydratatie. 🍃✨

Arganolie is een pure olie gewonnen uit de vrucht van de Arganboom

Terug naar blog